خورش خلال بادام

خورش خلال بادام

خورش خلال بادام یک خورش کرمانشاهی میباشد . خورش خلال یک غذای اصیل و همچنین رسمی میباشد کە با توجه بە مواد تشکیل دهنده آن هم مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری نیست بە آن مطلب اشاره کنم کە بهره بری و استفاده از مواد ابتدایی و اولیه مرغوب و همچنین درجه یک شرط اصلی خوشمزگی آن غذاست…..
مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری:

گوشت خورشی گوسفندی …. ۱ کیلوگرم
خلال بادام …. ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی …. ۴ قاشق غذاخوری
زرشک سیاه (کوهی) …. ۳۰۰ گرم
لیمو عمانی …. ۵-۶ عدد
پیاز …. ۲ عدد
نمک و همچنین فلفل و همچنین زردچوبه …. بە مقدار و اندازه و میزان مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری
زعفران آب زده …. ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو یا نارنج …. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده بە صورت نگینی و همچنین در روغن تفت میدهیم .سپس گوشت را کە یه صورت قیمه ای (تکه های کوچک) خرد کرده ایم را بە پیاز اضافه کرده تفت میدهیم تا آب آن هم کشیده می شود .
فلفل و همچنین زردچوبه را بە گوشت اضافه کرده و همچنین رب را میفزاییم کمی تفت داده تا خامی رب از بین برود.
خلال بادام را کە بە مدت ۲ ساعت در آب خیسانده ایم را بە گوشت اضافه کرده و همچنین همراه ۳ لیوان آب میگذاریم تا گوشت پخته می شود .
بعد از ۴۵ دقیقه لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده همراه آب لیمو و همچنین بە خورش میفزاییم.
بعد از ۲۰ دقیقه نمک خورش را اضافه کرده و همچنین زعفران آب زده را بە همراه زرشک سیاه کە کمی در روغن تفت داده ایم بە خورش میفزاییم و همچنین ۱۰ دقیقه دیگر زمان میدهیم تا خورش جا بیفتد .
خورش خلال بایستی و حتما کاملا کم آب می شود و همچنین بە روغن بیفتد تا کاملا جا افتاده و همچنین خوشمزه می شود .

موارد و نکات :
زرشک سیاه یک مدل زرشک می باشد کە بە صورت خود جوش در کوهستانهای اروپایی ایران میروید . آن زرشک مانند زرشک معمولی مزایا و خاصیت های بسیاری دارد ولی در طعم کمی با زرشک قرمز متغایر و متفاوت می باشد . آن نوع زرشک ترشی کمتری دارد . آن نوع زرشک را همچنین و علاوه بر منطقه ها و مناطق اروپایی کشور در سایر منطقه ها و مناطق نیز میتوانید از عطاری ها تهیه نمایید . برائ تهیه خورش خلال تنها از آن نوع زرشک میتوان بهره بری و استفاده کرد .
خورش خلال بایستی و حتما پر گوشت باشد و همچنین در بهره بری و استفاده از خلال بادام کم نگذارید .
زرشک را قسمتهای آخر طبخ غذا اضافه کنید تا خورش تو سیاه نشود.
خورش خلال را همراه با برنج درجه یک ایرانی و همچنین روغن ناب کرمانشاهی سرو نمایید.

Khoresh e khalale badam 300x225 خورش خلال بادام

IMG 8249 300x225 خورش خلال بادام

خورش خلال بادام در تاریخ ۱۷ July 2015 | 9:00 pm نشر یافته شده شده می باشد

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “خورش خلال بادام”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوپروب close
بک لینک