خوردن كنگر احتمال ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد

خوردن كنگر احتمال ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد

XT82025304 70633400 خوردن كنگر احتمال ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد

عرفان پورقبادي روز پنجشنبه در گفت و همچنین گو با ايرنا اظهار داشت: عصاره برگ و همچنین ريشه كنگر براي جلوگيري از رسوب چربي در جدار رگ‌ها مفيد می باشد.
وي افزود: همچنين خوردن اين گياه در درمان يرقان، سوءهاضمه، احساس ناراحتي در معده، نفخ، بي‌اشتهايي، تهوع، اسهال خفيف يا يبوست، نارسايي كبد مفيد می باشد و همچنین از كبد در برابر سموم شيميايي محافظت مي‌كند.
اين كارشناس تغذيه به مزایا و خاصیت های انتي اكسيداني كنگر اشاره كرد و همچنین گفت: مزایا و خاصیت های انتي اكسيداني كنگر مي تواند در كاهش كلسترول خون و همچنین تقويت سيستم قلبي و همچنین عروقي مفيد باشد.
پورقبادي يادآور شد: مواد موجود در كنگر ضددرد و همچنین ضدالتهاب می باشد و همچنین باعث كاهش قند خون و همچنین تسريع در ادار مي می شود.
وي با بيان اينكه كنگر باعث حفظ سلامتي روده مي می شود افزود: كنگر مي‌تواند خطر سرطان روده باريك را كاهش دهد.
اين كارشناس تغذيه توصيه كرد كه زنان باردار، كودكان، بيماران مبتلا به بيماري شديد كبدي يا كليوي از مصرف برگ كنگر پرهيز كنند.
پورقبادي ادامه داد: از آنجايي كه برگ كنگر محرك انقباض كيسه صفرا می باشد، افرادي كه سنگ كيسه صفرا دارند نبايد آن هم را مصرف كنند.
۷۴۴۵/۸۰۶۶

خوردن كنگر احتمال ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد در تاریخ ۷ April 2016 | 12:54 pm نشر یافته شده شده می باشد

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “خوردن كنگر احتمال ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوپروب close
بک لینک