نان برنجی کرمانشاهی

نان برنجی کرمانشاهی

پخت نان برنجی در کارگاه‌های شیرینی پزی محلی شهرستان کرمانشاه شامل شیرینی‌های سنتی محسوب می‌می شود.

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری :
آرد برنج نرم و همچنین الک شده ۲۵۰ گرم
پودر قند ۹۰ گرم
روغن جامد ۱۲۵ گرم
(ترجیحا روغن کرمانشاهی)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۴/۱ پیمانه
تخم خرفه جهت تزیین به مقدار و اندازه و میزان مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری
زعفران آب شده ۱ قاشق غذا خوری
جهت نان برنجی زعفرانی

طرز تهیه : روغن و همچنین پودر قند را میزنیم تا کرم مانند شده پف کند .زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و همچنین خوب مخلوط میکنیم. حالا آرد را که حتما بایستی و حتما ۲ تا۳ بار الک شده باشد را اضافه میکنیم و همچنین مخلوط میکنیم. حالا از گلاب جهت نرم شدن خمیر بهره بری و استفاده میکنیم. توجه کنید گلاب را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی کهخمیر قابل فرم گرفتن شده هنگام و زمانی که در دست به شکل گلوله تفنگ در می‌آوریم در دست متلاشی نشود. خمیر را دو قسمت کرده قستی از آن هم را با زعفران مخلوط میکنیم. خمیر را در کیسه فریزر ریخته و همچنین ۲۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خمیر آماده می شود . بعد از آن مدت خمیررا از یخچال خارج کرده میگذاریم به دمای محیط برسه بعد از خمیر به مقدار و اندازه ۱ گردو برداشته در دست گرد کرده در سینی فر چیده روی آن هم را با مهر یا انگشدانه طرح انداخته کمی تخم خرفه پاشیده و همچنین در فری که با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یعنی تا زمانی که زیر شیرینی‌ها کمی طلایی به نظر برسد میپزیم بعد سینی را از فر خارج کرده

کمی صبر میکنیم تا شیرینی‌ها کمی خنک شوند بعد از ینی جدا میکنیم.دستور و همچنین عکس از الهام

موارد و نکات :

نوع آرد برنج و همچنین نرم و همچنین ریز بودن آن هم در کیفیت شیرینی خیلی زیاد مهم می باشد. بنابراین در صورتی که آرد برنج را در منزل تهیه می‌کنید. لازمست که از آسیاب قوی بهره بری و استفاده کنید و همچنین چندین بار با پارچه حریر آرد را الک کنید .

در صورتی که مهر در دسترس نداشتید زیاد مهم نیست با پودر پسته یا خرفه تزیین کنید. در صورت تمایل می‌توانید از هر وسیله ای که بتوانید روی آن هم نقشی بیاندازید بهره بری و استفاده کنید. شیوه سنتی آن هم بهره بری و استفاده از انگشتانه می باشد که با فشردن ته آن هم روی شیرینی گلبرگهایی را نقش می‌اندازند.

صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد می شود سپس از سینی جدا کنید.

بهره بری و استفاده از کاغذ روغنی به آن دلیل می باشد که ته شیرینی‌ها تیرگی کمتری داشته باشند.

جهت تزیین می‌توانید از تخم خرفه یا خلال پسته بهره بری و استفاده کنید. می‌توانید آن خمیر را بین دو نایلون به قطر نیم سانتی متر باز کنید و همچنین قالب بزنید.

در صورتی که از روغن کرمانشاهی بهره بری و استفاده کنید طعم شیرینی نون برنجی کرمانشاهی پیدا می کند.

جهت رنگ کاکائویی، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با یک تا دو قاشق غذاخوری آب گرم حل کنید و همچنین به خمیر اضافه کنید.

جهت رنگ زعفرانی زعفران دم کرده به خمیر اضافه کنید.

1619 نان برنجی کرمانشاهی

1620 نان برنجی کرمانشاهی

1621 نان برنجی کرمانشاهی

1622 نان برنجی کرمانشاهی

نام مکانی را در آن قسمت وارد کنید تا فاصله آن هم با آن مطلب را روی نقشه ببینید :



در صورتی که به هر دلیلی مکان مطلب فوق در نقشه درست دیدن کردن و نمایش داده نشد ، قبلا از تو پوزش می خواهیم.

نان برنجی کرمانشاهی در تاریخ ۲۸ May 2015 | 11:00 am نشر یافته شده شده می باشد

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “نان برنجی کرمانشاهی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوپروب close
بک لینک